Leef je beste leven.

Je leven voelt als een knoop die je niet weet te ontwarren. Je bent jezelf al een tijdje kwijt en voelt je gevangen. Het lukt je niet de sleutel te vinden. Wil je je weer vrij voelen? In dit traject (her)ontdek je wat je eigen (voor)waarden zijn en hoe je weer met bezieling kunt leven.

Spannend en eng? Begrijpelijk. Maar een leven waarin je doorgaat terwijl je stokongelukkig bent is ook geen doen.

 

Vanaf vandaag kun je twee dingen doen. Nog een tijdje langer proberen jezelf uit deze situatie te denken. Je bent slim genoeg, je kunt dit toch zélf oplossen?

 

Of je onderkent dat het klaar is. Je erkent dat je ‘moe’ bent en dat het inroepen van hulp je opluchting gaat geven. Je hoeft het niet alleen te doen.

 

Wil je de knoop ontwarren en eindelijk weer in beweging komen?
Plan vandaag je gesprek en ik help je verder.

Een vol en rijk leven

 

Wat dat voor jou betekent is aan jou. Weet je dit niet meer? Dan help ik je ontdekken wie je echt bent en hoe je wilt leven. Het goede nieuws is dat alles waar je nu ongelukkig van wordt niet hoeft te blijven. Alles kan veranderen. Elke dag opnieuw.

 

In 6 maanden (her)ontdek je wie je bent en waar je echt gelukkig van wordt. We starten met een livesessie op een gezamenlijk gekozen plek. Een plek waar jij op verhaal komt en ik de rode draad ontvlecht. Je ontdekt wie je wilt zijn, wat je het allerliefste doet en welke stappen nodig zijn om dit te bereiken. Na deze dag ontvang je van mij een stappenplan. Maandelijks plannen we twee gesprekken waarin ik je coach en we alle ontwikkelingen de revue laten passeren.

 

Wil je toch een andere richting op? Dat kan altijd. Weet dat alles kan, behalve een ding. De weg terug. Wanneer je besluit vanuit bezieling te leven kan je niet terug naar de slaapstand. Dit is soms pijnlijk en niet voor iedereen weggelegd. Wil je de sprong wagen en leven zoals je echt wilt leven? Dan help ik je verder.