Doorbreek je kaders in 1 dag.

De tijd tikt door. Je leven is keurig ingericht en alles is ‘af’. En toch knaagt er iets. Je echte ik lijkt begraven onder werk en verplichtingen. Je weet ook niet goed hoe je dit moet doorbreken. Wat zeur je ook. Je hebt geld, je gaat op vakanties en leeft een goed leven. Toch mis je het gevoel dat je had toen je jonger was. Die periode na je studie waar je vol verwachting en geïnspireerd aan het werk ging. Die banen, ze hebben je heus van alles gebracht. Maar als je eerlijk bent ben je je het sinds een aantal jaren zat.
Maar wat dan? Een nieuwe baan? De vacatures lijken meer van hetzelfde. En er is er geen een bij waar je het gevoel hebt dat die je je passie voor je vak gaat teruggeven. Die financiële veiligheid is ook zo gek nog niet. Je wilt veranderen maar hoe moet je dat nou aanpakken?

 

Ik ben Jenny en ik help mensen als jij hun kaders te doorbreken. Zelf opgeworpen blokkades stoppen jou in je ontwikkeling en het leven te leiden dat je echt wilt leven.

 

In een dag help ik je van chaos naar overzicht. Met een helder doel voor ogen maken we een stappenplan welke je moeiteloos implementeert. Na vandaag hebben we drie vervolgafspraken waarin we je voortgang bespreken. Zodat je vlug je kaders doorbreekt en je leven je weer voldoening geeft.

Wil je ook weer werken vanuit bezieling en een leven vol voldoening?

 

Dan is deze dag voor jou.
Toch zelf oplossen? Dan is deze training niet geschikt voor jou.

 

Doorbreek je kaders in een dag wordt gegeven in Drenthe of een plek die ons beiden bevalt.
Na de dag ontvang je een stappenplan met praktische handvatten en plannen we drie coachcalls om de implementatie te borgen.