Over Jenny

Eerst terug naar jou.

Ben je klaar met je baan, die gouden kooi (streep door wat niet van toepassing is) en wil je je leven inrichten op eigen voorwaarden?
Neem contact op en ontdek wat ik voor je kan betekenen.
Al jaren weet je dat er meer is dan waar je nu voor leeft. Aan de buitenkant lijkt het alsof je alles voor elkaar hebt. Maar van binnen weet je dat het niet zo is. Die top baan geeft je wellicht erkenning, geen voldoening. Zo maar even stoppen is er niet bij. Die hypotheek moet je wel elke maand opnieuw betalen. Hoe ga je hier nou mee om? Uiteindelijk is er maar een vraag écht relevant.

 

Welke prijs betaal je voor een ongelukkig leven?

 

Het enige ruilmiddel dat er echt toe doet is tijd. Geld kun je verdienen. Tijd komt nooit meer terug.

 

Wat zou het voor je betekenen als je wel weer met plezier naar je werk gaat? Om impact te creëren met een eigen onderneming? Je wel weer vervult en gelukkig te voelen? Het is mijn ervaring dat oplossingen richting jouw ideale leven eenvoudiger en dichterbij liggen dan jij nu denkt. Alles start met een besluit. En in dit geval het besluit om te leven naar je eigen waarden. Wil je ontdekken wat dit voor jou betekent en wat ik voor je kan doen?
Met mijn jarenlange ervaring als loopbaanspecialist en ondernemer is het mijn visie dat iedereen z’n eigen levenspad kan creëren. In de afgelopen decennia heb ik onder de vlag van Randstad Holding / Tempo-Team en ‘The Independent Company’ honderden hoogopgeleide specialisten hun leven buiten de zogenaamde kaders laten ontdekken. Daarnaast heb ik vanuit het bedrijfsleven concepten ontwikkeld en succesvol in de markt gezet.

 

Met deze ervaringen help ik nu specialisten en executives de zogenaamde ‘opgelegde’ kaders te doorbreken en stappen te zetten om een leven te creëren dat past bij wie ze echt zijn. Een leven ingevuld conform de eigen kernwaarden. Zodat gevoelens van gevangenschap verdwijnen en definitief plaats maken voor gevoelens van vrijheid.

 

Ben jij die ambitieuze specialist en heb je het verlangen de oude patronen te doorbreken? Of ben je klaar met die baan waar je al jaren vastgeroest zit? Weet dat er meer is. Wanneer niet in een andere baan, wellicht in ondernemerschap.