Een gratis groeigesprek met Jenny

Exclusief voor vakspecialisten en executives die hun werk en leven naar eigen kaders willen inrichten

 

Meld je aan voor een telefonisch gesprek

Het is mijn overtuiging dat het voor iedereen mogelijk is te leven en werken op eigen voorwaarden. Om je niet meer gevangen te voelen maar je weer vrij te kunnen bewegen in je eigen leven. Wat dat betekent is voor iedereen anders. Herken je je in de volgende punten? Dan ga ik graag in gesprek met jou over de mogelijkheden:

 

  • Je bent hoog opgeleid en zeer ervaren in je vak (specialist, kader, executive)
  • Je hebt nog steeds ambitie en wilt graag weer iets bereiken (en dat mag totaal iets anders zijn als dat je tot nu toe hebt gedaan)
  • Je wilt vanuit authenticiteit impact creëren in je eigen leven en dat van een ander

Meld je aan voor een gesprek

Meld je aan voor een 45-60 minuten persoonlijk gesprek. In het verleden heb ik honderden mensen begeleid naar een leven dat beter bij ze paste, zowel privé als professioneel. Daarnaast heb ik concepten gecreëerd voor accountants die het ondernemerschap hebben omarmt.

 

In een groeigesprek doe je jouw grootste wens uit de doeken en geef ik drie punten mee waar je direct mee aan de slag kan.

 

Helaas kan ik niet iedereen helpen. Ik kan je helpen wanneer:

 

  • Je niet in een burn out zit. Mijn trajecten vragen energie en inzet. Wanneer je in een burn out zit ben je hier nog niet aan toe. Heb je dit proces doorleefd en ben je klaar voor de volgende stap? Dan ben je meer dan welkom.
  • Je bereid bent in jezelf te investeren. Ik begeleid je in je eigen proces en geef daarin veel van mezelf. Om de uitwisseling van energie in balans te houden en te zorgen dat jij alles van jezelf geeft vraag ik een investering die je ‘bij de les houdt’.
  • Je echt vanuit bezieling wilt leven en alle ongemakken en pijn die bij verandering horen voor lief neemt. Behalve je eigen gedachten zijn er geen bedreigingen en je besluit dat je het proces vertrouwt.

 

Het gesprek is gratis, echter heb ik niet onbeperkt plek. Daarom maak ik een selectie van de aanmeldingen die ik binnen krijg. Beantwoord de vragen zo volledig mogelijk. Na het beantwoorden van de vragen kun je een datum en tijdstip kiezen in mijn agenda. Als ik je niet kan helpen laat ik dit tijdig per e-mail weten.